PTT ÜZERİNDEN ADINIZA YARDIM YATMIŞ OLABİLİR ( HEMEN BURADAN SORGULAYIN )

PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama ve Hesaba Aktarma

Devlet Tarafından Adınıza Yardım Yatmış Olabilir Ve Bunu Unutmuş Olabilirsiniz. veya hesabınız Yoktur ptt Üzerinden Tc Numaranıza Yatmış Olabilir. Hemen Sorgulayın ve Direk Hesabınıza Aktarabilir Eğer Varsa Yatan Para PTT’ye Giderek Kimliğinizle Çekebilirsiniz.

• Kimlik numaranız üzerinden yapılan kurum ödemeleri, son ödeme tarihine kadar veya ödemenizi PTT’den alana kadar bu sayfada görüntülenir. Son ödeme tarihine kadar ödemenizi almadığınız takdirde para ilgili kuruma iade edilir.

• Varsa PTT hesabınıza veya sosyal kartınıza aktarılan kurum ödemeleri, son ödeme tarihine kadar veya hesabınızda / kartınızda işlem yapana kadar bu sayfada görüntülenir. Son ödeme tarihine kadar hesabınızda / kartınızda işlem yapmadığınız takdirde para ilgili kuruma iade edilir.

• EFT ile başka bir banka hesabınıza aktarılan kurum ödemeleri, ödeme başlangıç tarihinden itibaren 6 ay boyunca bu sayfada görüntülenir. Hafta içi 16:45’e kadar yapılan EFT işlemleri aynı gün, sonrasındaki işlemler bir sonraki iş günü gerçekleşecektir. Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde EFT işlemi yapılması durumunda bir sonraki iş günü aktarımlar gerçekleşecektir.

SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

Leave a Reply

Your email address will not be published.