Kirada oturanlara Yeni Düzenleme Geliyor

Alınan Bazı Net Olmayan Bilgilere Göre Ve Yakında Zamanda Doğruluğu Belli Olacak Olan Bri Düzenlemeye Gidildiği Yönünde Duyum Alınmıştır.

Kirada Oturan Vatandaşlar Aidatların Fahiş Oranla Yükselmesinden Oldukça Rahatsız Hatta Kirada Oturan Vatandaşlarımızın Aidat Yükselmesine Tepki Göstermesi Durumunda Söz Hakkı Dahi Tanınmamakta Hatta Ev Sahiplerine Kiracılarınıza Vekalet Vermeyin  Diye Uyarıda Dahi Bulunanlar Vardır. Bunun Yanı Sıra Bazı Site Yönetimi Toplantı Yaparken Dahi Kiracıları Çağırmamaktadır. Çünkü Onları Geçici Olarak Görmektedirler. Fakat Bu İşler Böyle Değildir. Kat Malik Kanununa Uyulması Esastır.

Bu Yüzden Devletimiz Aidatlara Yeni Düzenleme Getireceği Konuşulmaktadır. Bu Yüzden Tüm Vatandaşların Sabırla Beklemesini Ve Devletimizden Gelecek Açıklamayı Beklemesini Rica Ediyoruz.

Çünkü Bu Düzen Çok Yanlış Bir Düzendir. Kiracı Özellikle Verdiği Aidatın Nereye Gittiğini Açıkça Belirtmek Zorunda. Delilleri İsteyene Vermek Zorundadır.

Ne Yazıkki Kiracılar Haklarını Bilmediği İçin  Acaba Karşı Gelirsem Ev Sahibi Evden Çıkartır mı  ? Karşı Gelirsem Hakkımda İmza Toplarlar mı ? Gibi Korku İçerisinde Evnde Oturanlara Diyeceğimiz Şudur ki ; Kiracıların O Kadar Çok Hakları Varki Bu O Kadar Kolay Olsaydı Kiracılar Kapının Önüne Konulurdu. Fakat Kanunlarımız Kiracıları Korumaktadır. Bu Yüzden Bu Gibi Olaylar Başınıza Gelirse Kesinlikle Haklarınızın Olduğunu Unutmayınız.

 

Gelecek Haber Çok Yakında Sizlerle Paylaşılacaktır.

Leave a Reply

Your email address will not be published.